Voor vele rappers is het donkere Nederland iets waar ze het liefst weg willen; het doel is vaak een huis in een zonnig oord, met een luxe lifestyle. Voor 646RAW is het andersom. Hij bracht zijn jeugd door in Sint-Maarten en de V.S., maar daar vond hij het te zonnig. Hij wil in het donker muziek maken, dus kwam hij naar het grauwe, grijze Rotterdam.

In de nieuwste aflevering van Roffa Represent volgen we 646RAW, iemand die zelfverzekerd is, en is gaan rappen om een legacy van een overleden vriend voort te zetten. Rap is dus haast een must voor deze jongen, die ook nog een tijdje een echt gangsterleven heeft geleid.

In Rotterdam doet hij het anders, en vond hij een doel voor een rapcarrière; zijn dochter. In een donkere studio legt hij zijn emoties bloot, maar met een vogelschreeuw uit hij zich luidkeels naar buiten.

De jongens van Rauwkost Collective volgen hem in de studio, al kraaiend op straat en tijdens liefdevolle momenten met zijn dochter. Daarnaast namen ze een heerlijk grimmige videoclip met hem op.

Meer Interviews, Rotterdam