Ill_legal party

sjawel… 13 juli 2002 zou het zover zijn, de ill_legal party van Blauwdruk met Duvelduvel, Opgezwolle, DJ Serch, DJ Jairo en DJ Abzurd. De lokatie was tot net voor het begin geheim gehouden maar was de shit!

Zwaar verborgen onder de bomen in de middle of nowhere. Toen ik om iets over enen daar aankwam bleek het al vet druk en gezellig te zijn. Het was weer een echt Zwols feestje want het stikte van de bekende peeps. De DJ’s deden hun ding tot een uur of twee, toen was het tijd voor Duvelduvel. Voor Duvel heb ik niks dan respect, hij maakt dope tracks en doet wat hij wil zonder bekendheid. Het was dus ook koel dat hij zijn ding zou doen hier. Waar je op andere party’s merkt dat het geluid gewoon kut is, was het hier goed geregeld. Duvel kwam, deed zijn ding en was weer weg. Veels te kort (hooguit 5 tracks), maar kwaliteit boven kwantiteit. Als je het niet kent, ga die shit checken op www.duvelduvel.com. Al zijn cd’s kan je daar gewoon gratis downloaden.

Na Duvelduvel was het direct tijd voor Opgezwolle. Het publiek leek voor mijn gevoel de shit van Duvel niet echt te kennen, uiteraard was dit niet het geval bij Opgezwolle. Relaxt en strak dropte ze onder andere: Opgezwolle de volle, Mafkezen, Zwolle en nog tracks die niet op de cd staan. Iedereen had zin in het feestje en dat was te merken, na de optredens bleef het lang doorgaan door de vette tracks die gedraait werden. Ik had verwacht dat Opgezwolle en Duvelduvel nog wat nieuwe Opgeduveld dingen zouden laten horen maar helaas niet. Onze vrienden in blauw schijnen er nog geweest te zijn, geen idee wat er met ze gebeurd is…

Al met al een zeer vet illegaal feest dat ze zeker weer moeten doen.

Fixtures
Hoogtepunt: alles
Dieptepunt: die piep in mijn oor die ik nog lang erna hoorde en die gast van 3 meter
Wc: de bomen
Geluid: vet
Bezoekers: ik gok 50
Damage: 0,- (thanks). Normaal 4 euro
Cijfer: 9

Geplaatst door bowie op 15 juli 2002