House Of Hip Hop start met tv-programma

De show draait om hiphop als cultuur en muziekgenre en is iedere vrijdag te zien vanaf 19 uur en wordt gedurende de week nog twee keer herhaald.
 
House Of Hip Hop TV is een voorvloeisel uit House Of Hip Hop Radio. Dit programma is wekelijks te horen op het radiostation 538Juize. In de show is er aandacht voor underground en mainstream hiphop, waarbij vooral de passie voor het genre centraal staat.
 
De passie voor hiphopmoet ook in de uitzendingen van House Of Hip Hop TV terugkomen. Net als House Of Hip Hop Radio zullen Casper “Mr. Ghostman” Knipscheer en Nick “Sluwe Voszz” Hoogzaad de presentatie van het televisieprogramma voor hun rekening nemen.
 
House Of Hip Hop TV bevat een aantal terugkerende items waaronder de SWOT-analyse met een “bekende” studiogast, Tats over tattoeages, Wild Stories van bekende personen uit de hiphop wereld, interviews met internationale artiesten en diverse videoclips zoals de Classic van de Week.
 
In de eerste uitzending komt rapper & producer Big2 van The Opposites naar de studio, vertelt Redlight Boogie aka Sugacane een Wild tour story en laat Robert Coblijn van Bijlmer Style zijn tatoeages zien. Verder is er een interview met de Amerikaanse rapper Wiz Khalifa komen clips en andere items voorbij!

House of Hip Hop: aanstaande vrijdag tussen 19:00 en 20:00 op TV538.
 
Meer info