Hip Hop & Reggae in Duketown nieuws

Pic door Murph

Het Bossche fesival verhuist van De Parade naar het sterreneiland De Pettelaarse Schans. Op deze nieuwe locatie is ruimte genoeg om zowel hiphop als reggae een podium te bieden op dezelfde dag. Ook de hiphopelementen breakdance, dj-ing en graffiti zijn weer aanwezig, evenals de skateboarders en skaters. Mundial Productions, de organisatie achter het Tilburgse Festival Mundial, is vanaf dit jaar samenwerkingspartner van Hip Hop in Duketown. 

Voor het nieuw vormgegeven festival zoekt de organisatie nog een treffende naam. Het publiek mag meedenken en goede vondsten kunnen naar nieuwenaam@hiphopinduketown.nl gemaild worden. Degene die met de winnende naam op de proppen komt, krijgt voor de rest van zijn/haar leven VIP toegang tot het festival voor twee personen.  

Update:

Net als voorgaande jaren kun je een plek winnen in de line-up van het festival door mee te doen aan de demo contest. Stuur een mail met een korte biografie, je crew- of artiestennaam, een foto en een link (bv. via Soundcloud) naar niet meer dan drie originele nummers met als onderwerp “demo contest” naar info@hiphopinduketown.nl. Alleen nummers met beats die voor jouw nummer gemaakt zijn komen in aanmerking voor de demo contest. Freestyles over bv. Wiz Khalifa’s Black & Yellow beat worden dus niet beoordeeld.  Indien beschikbaar mogen links naar Youtube video's ook in de mail bijgevoegd worden. Demo’s die na 25 februari binnen komen worden niet in behandeling genomen. Als jouw demo bij de finalisten hoort ontvang je hier uiterlijk 5 maart bericht over. De finale is op 23 maart in P79 ‘s-Hertogenbosch.