HIJStakkies duikt in de sneakerhistorie tijdens de tweede aflevering

HIJStakkies is een samenwerking tussen Hiphop in je Smoel en de Rotterdamse bibliotheek. Elke maand organiseren we een talkshow in de bibliotheek waarin een verrassend onderdeel van hiphop besproken wordt door een aantal experts. 30 November vindt de tweede aflevering plaats, en daar kun je voor nop bij zijn!

Voor deze tweede aflevering is het devies “houd je haar netjes en je sneakers fris”, want we dompelen ons onder in alle hoeken van de sneakercultuur met drie gasten die daar alles van weten: Tim Beumers is een veteraan van de Nederlandse battle rap, maakte spraakmakende columns voor FunX én is een sneaker addict pur sang. Babette Broeren rockt regelmatig sneakers waar maar één paar van bestaat, want daar zorgt de chief van ‘Customs by BB’ met haar customizations zelf wel voor. En Michiel van Dam runt ruim tien jaar een sneakerzaak, en struint al even lang beurzen in binnen- en buitenland af waar hij talloze trends in de sneaker game heeft zien komen en gaan. Dit is HIJStakkies #2: Kicks Game On Fleek!

De talkshow vindt op vrijdag 30 november om 17:00 uur plaats in de Rotterdamse bibliotheek en is gratis te bezoeken. Hetzelfde weekend dat de Rotterdamse editie van Sneakerness plaatsvindt! Tijdens de opname van HIJStakkies is ook ruimte voor jouw vragen, dus kom vooral langs en doe mee! Toegang is gratis en zo lang er nog plek in de zaal is ben je van harte welkom. Kun je er niet bij zijn, dan mis je de kans om zelf mee te praten, maar kun je de show uiteindelijk wel terugluisteren via de HIJStakkies podcast.

Maar beter ben je daar, en hoor je hoe de knowledge live gekickt wordt. Aansluitend is er bovendien een gratis optreden van niemand minder dan FABZ Pi, dus mis HIJStakkies #2 niet!

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 14 november 2018