Spraakuhloos biedt al jaren een (reizend) podium voor artiesten om zichzelf in elke gewenste kunstvorm te uiten. Zelfexpressie, verbinding en inspiratie staan daarbij centraal. Voor hun nieuwste project werkt de organisatie, die zijn oorsprong vindt in Rotterdam, samen met POW! WOW! Rotterdam en daar zijn we maar wát trots op. Diverse spoken word-artiesten maken de komende tijd een voordracht bij verschillende muurschilderingen die in september zijn gerealiseerd. In de derde aflevering spreekt Geoffrey over de band met zijn stad.

Voor hem is dat natuurlijk Rotterdam. In deze prachtige spoken word performance spreekt hij liefdevol zijn trots uit voor de enorme havenstad. Dat die niet probleemloos is, geeft Geoffrey ook toe, maar wanneer hij goed om zich heen kijkt, geniet hij van de eindeloze schoonheid die Rotterdam hem biedt.

De inspiratie achter Geoffrey’s taalspel ligt middenin de Afrikaanderwijk waar oxenmystic tijdens POW! WOW! Rotterdam een kleurrijke krijttekening achterliet. Iedere voorbijganger mocht zijn of haar eigen krijtcreatie toevoegen. Als gevolg werd het werk de ‘place to be’ voor kinderen uit de buurt. Geoffrey’s pakkende tekst gaat hierop in. Met het creatieve initiatief als voorbeeld verklaart hij wat Rotterdam voor hem zo inspirerend en kleurrijk maakt.

Meer Hijs Poetry, Rotterdam