Spraakuhloos biedt al jaren een (reizend) podium voor artiesten om zichzelf in elke gewenste kunstvorm te uiten. Zelfexpressie, verbinding en inspiratie staan daarbij centraal. Voor hun nieuwste project werkt de organisatie, die zijn oorsprong vindt in Rotterdam, samen met POW! WOW! Rotterdam en daar zijn we maar wát trots op. Diverse spoken word-artiesten maken de komende tijd een voordracht bij verschillende muurschilderingen die in september zijn gerealiseerd.

In de zevende aflevering een bijzondere dialoog tussen ‘Bars-guys’ (Barguijs) Patrick Ribeiro en Tyler Koudijzer, aan de voet van de muurschildering van DOES in de De La Reystraat.

In de schildering speelt DOES met fragmenten van traditionele graffiti, en geeft deze nieuwe context in zijn compositie. Spoken word artists Patrick Ribeiro en Tyler Koudijzer geven in hun gesprek ook nieuwe context aan een hele lading internettermen, en vragen zich daarbij af of je elk fragment uit het offline leven wel online moet delen. Check de connectie!

Meer Hijs Poetry, Rotterdam