#HIJSBEATS2: de eerste winnaars zijn bekend!

De eerste winnaars van #HIJSBEATS2 zijn bekend! De mannen van Killing Skills beoordeelden bij de instore workshop en aan FilosofischeStilte was de lastige taak om uit de vele online inzendingen een winnaar te kiezen.

De winnaar van de instore workshop, die op 30 januari in KEYMUSIC in Rotterdam werd gegeven door Killing Skills en Ableton productspecialist Maurits Boegman, is geworden: Despotez!

Hijs Beats 30 Januari 2015-24

FilosofischeStilte heeft ervoor gekozen om uit de 45 online inzendingen een Top-5 te maken en die kort te voorzien van commentaar. Check en luister zelf mee:

1. Tjomba Beats – Game Of Sk8
“Deze beat is…. eng! Ik vind de sfeer heel dope! Goede opbouw!”

2. Moons – Honey Dipped
“Dit vind ik echt nice! Vooral rond 1:00 als voor de tweede keer de bassline inkickt. Heel smooth, diep (niet te diep) en sfeervol.”

3. MUMA – Gadget Flow
“MUMA, je stelt nooit teleur! Heel sterk!”

4. Crafs x Everlast – Just Smile
“Ik kan er niet omheen, dit is heel catchy.”

5. Ultrasmooth – Indi Gold
“Een hele mooie mix, vooral de intro, die brengt me echt ergens anders.”

De winnaar, Tjomba Beats, is geen onbekende! Vorig seizoen werd hij ook al door Kubus aangewezen als winnaar en belandde zijn beat onder de docu die verscheen over de opnamedag.

We willen beide winnaars namens heel team #HIJSBEATS2 feliciteren met de winst. Jullie leveren allebei een beat op het komende #HIJSBEATS2 album dat we in de zomer zullen opnemen en zullen presenteren op een festival en krijgen allebei een HIJS mediapakket met o.a. een fotoshoot inclusief foto’s, een bannercampagne en een interview op HIJS om een release goed te kunnen promoten!

Wil je in februari meedoen met de online beatbattle met jurylid Tantu Beats en kans maken op een Ableton Live 9 pakket? Schrijf je dan in via deze link!

Liever in Eindhoven meedoen met de instore workshop met Y’skid? Schrijf je dan in via deze link. Ook de instore winnaar pakt een Ableton Live 9 pakket.

Geplaatst door bowie op 8 februari 2016