#HIJSBEATS2: Beatbattle van maart van start!

Na twee #HIJSBEATS2 workshops in Rotterdam en Eindhoven zoeken we het deze keer centraal: Utka is up next! Op 26 maart is namelijk de volgende workshop in het Utrechtse filiaal van KEYMUSIC aan de Biltstraat 30. Ook de online beatbattle van maart loopt vanaf nu. We hebben het sickste prijzenpakket tot nu toe voor de winnaars klaarstaan, dus twijfel niet en doe mee!

HIJSBEATS_Utrecht

Instore workshop
We zijn op de helft van het #HIJSBEATS2 traject! De derde workshop zal gegeven worden door Deaux Nuts, die je kunt kennen als producer én als dj van Gers Pardoel en op diverse parties. Op 26 maart zal hij vanaf 12.00 aanwezig zijn in KEYMUSIC Utrecht voor een beatworkshop, daarnaast krijg je een workshop van Andy Mac voor de volgende tools: de AKAI MPC Touch, het AKAI Advance 25 keyboard en de AKAI RPM 500 studiomonitoren. En wat nou als we zeggen dat dat ook de prijzen zijn voor de instore winnaar, naast het produceren voor het nieuwe #HIJSBEATS2-album én een interview op Hiphop In Je Smoel? Inschrijven doe je via deze link (vergeet je eigen gear niet mee te nemen!), er zijn maar 15 plekken dus y’all better be quick!

Online beatbattle
De online beatbattle wordt deze maand gejureerd door Ramiks, die je kent van zijn werk voor en met Noah’s Ark! In 2014 bracht hij samen met Aziz de EP Wrijving uit én zijn beats zijn onder meer te horen op de laatste albums van Hef, op de Goeie Dingen EP van Murda én op New Wave. Deze Arkboy gaat de inzendingen beoordelen en bepalen wie er naar huis gaat met een AKAI MPC Touch, een interview op HIJS en het meeproduceren voor de plaat! Inschrijven doe je via deze link.

mpctouchakai

Al het nieuws over #HIJSBEATS2 lees je op deze pagina.

Geplaatst door bowie op 1 maart 2016