#HIJSBEATS2: Beatbattle van februari van start!

Je hebt het vorige maand vast al wel gezien, in februari gaan we nóg harder met #HIJSBEATS2. De jury van deze maand is bekend, de prijzen zijn dikker én natuurlijk werken ook de winnaars van februari komende zomer mee aan het nieuwe album dat we weer op een hiphopfestival gaan presenteren!

HIJSBEATS_Eindhoven2

Online beatbattle
De online beatbattle van februari zal gejureerd worden door Tantu Beats. Tijdens de vorige editie van #HIJSBEATS was hij een van de winnaars en leverde hij twee beats op het album. Van één daarvan verscheen zelfs een videoclip. Ook bracht hij zijn eigen album Language Of Beats uit en de Grindin’ EP in samenwerking met Mongoose. Tegenwoordig dropt hij veel beats op YouTube. Binnenkort lees je op HIJS een interview met de beste man.
Inschrijven voor de online beatbattle van februari doe je natuurlijk weer via onze Dropzone!

Instore workshop
De instore workshop van deze maand vindt op 27 februari vanaf 12.00 in het Eindhovense filiaal van KEYMUSIC plaats. Deelnemers krijgen daar een beatworkshop van Y’skid, die je kent als dj en producer van onder meer Skenkie en Fresku. Daarnaast zal Ableton-productspecialist Maurits Boegman je de fijne kneepjes van Ableton Push 2 leren.
Inschrijven voor de instore workshop van februari doe je via de website van KEYMUSIC.

Prijzen
Nieuwe maand, nieuwe prijzen! Zowel de online winnaar als de instore winnaar gaan naar huis met een Ableton Live 9-pakket! Daarnaast krijg je een interview op HIJS én mag je komende zomer produceren voor het album dat we gaan uitbrengen!

Alle info over #HIJSBEATS2 is te vinden op deze pagina.