HIJS radio viert 2-jarig bestaan met unieke hiphopmarathon

Voor de tweede keer in de geschiedenis sluit HIJS radio zich op in de studio's van Kink FM voor een heuse hiphopmarathon. Op vrijdag 5 september staat er een LIVE 12-uur durende marathon uitzending in de planning! Zeer binnenkort zullen de eerste gasten bekend worden dus zorg ervoor dat je deze pagina in de gaten houdt.

Hiphop In Je Smoel is het hiphop platform van Nederland. Elke vrijdagavond presenteert het radioprogramma Hiphop In Je Smoel de nieuwste releases tussen 00.00 en 02.00 uur. De show bevat wekelijks gasten uit de hiphopscene, het laatste nieuws, interviews, live sessies en een DJ set.

Op vrijdag 5 september 2008 bestaat het populaire radioprogramma twee jaar en om dit gegeven luister bij te zetten wordt er op die dag een marathonuitzending gemaakt. Een unicum voor de Nederlandse hiphop, de uitzending duurt maar liefst 12 uur: vrijdagavond om 19.00 gaat de uitzending van start om 12 uur later, op zaterdagochtend 07.00 uur pas te eindigen. De mannen van Hiphop In Je Smoel nodigen diverse gasten uit waarbij unieke live sessies ontstaan.

Dave aka Yid presenteert samen met Peter Oostinga ‘DJ Mista Sweet’ sinds 2006 ook het gelijknamige radioprogramma op Kink FM, waarin veel gasten uit de Nederlandse hiphopscene een bezoek aan de studio brengen.

De eenmalige marathonuitzending is te beluisteren op Kink FM via kabel, satelliet en via internet via www.kinkfm.com. De uitzending begint op vrijdagavond om 19.00 uur en eindigt op zaterdagochtend op 07.00 uur. KINK FM zendt 7 dagen per week, 24 uur per dag uit en heeft landelijke kabeldekking. Daarnaast is de zender via, digitaal via de satelliet en iTunes te beluisteren.

Acts

Zo Moeilijk
Macro
Diggy Dex
Perceptie en Kapabel
Mo & Brakko
Audio Elixer
Escalatie Team
Tim
GMB
Typhoon
Van Kwaad tot Erger
RMB & Dion
David Hodges (Canada)

DJ’s

DBS
DNS
Mace
Native
Knowledge

Beatbakkers

Arts the Beatdoctor
Army Fatique
Klaas Vaak
Dopaganda

Presentatie

Mista Sweet
Yid
Bleek
Jerome XL

Geplaatst door bowie op 31 juli 2008