HIJS presents: ASM (UK) / La Caution (FR) / Keynote Speakers (NL) op Eurosonic

Op 11-12-13 januari staat Eurosonic en het Noorderslag festival op verschillende plekken in Groningen centraal. Op 12 januari dan is de Puddingfabriek (een van de locaties) de plaat waar je als hiphopliefhebber moet zijn. HIJS vult de avond in met de volgende acts:

A Stafe of Mind / ASM
ASM is meer dan een underground-act. ASM is een familie met een eigen platenlabel, magazine en ontwerpbureau. ASM is een familie waarin ze zelf hun broeders en zusters hebben uitgezocht en daarbij zijn meerdere grenzen overschreden. ASM heeft leden in Duitsland, België, California en diverse plaatsen in Groot Brittannië. Daar staat tegen over dat ze muzikaal zeker grenzen verleggen. Ze laten zich beïnvloeden door het vroegere werk van Nas, The Pharcyde en A Tribe Called Quest, maar klinken als Jurassic 5 en Ugly Duckling.

Meer info: ASM

La Caution
La Caution bestaat uit de broers Hi-Tekk & Nikkfurie (afkomstig uit Parijs) die in 2001 hun eerste en direct legendarische album “Asphalte Hurlante” uitbrachten. Het aanstekelijke “Thï la Menthe” dat op hun tweede album verscheen werd gebruikt voor de Oceans 12 soundtrack. Het duo staat daarnaast bekend om hun goed live reputatie dus zorg dat je deze kans niet mist om deze crew aan het werk te zien.

La Caution – Code Barre
La Caution – Thï la Menthe

Meer info: La Caution

Keynote Speakerz
Keynote Speakerz is het groepsproject van de Utrechtse MC/Producers Master Surreal en Skiggy Rapz. Als Keynote Speakerz brengen zij “straight up” Engelstalige Hip-Hop die niet in een hokje te stoppen is. De heren nemen ieder 50% van de raps en de producties op zich en slaan zo een brug tussen hun beider stijlen.

Keynote Speakerz – It’s Like That
Keynote Speakerz – It’s Like That

Meer info: Keynote Speakerz

Na de bovenstaande acts neemt Topnotch het stokje over en vullen zij de avond verder in.

Tickets

*Alleen voor deze avond 10,- (verkoop aan de deur op de avond zelf)

  • EuroSonic Passepartout 32,-
    (do 11 & vr 12 januari)
  • Noorderslag 35,-
    (za 13 januari)
  • EuroSonic & Noorderslag Passepartout 57,-
    (do 11, vr 12 & za 13 januari)

Meer info: http://www.noorderslag.nl

Geplaatst door bowie op 16 december 2006