HIJS hoodies gaan NIET door!

Inderdaad. Niet veel mensen trapten er in – gelukkig maar uiteindelijk. Dit kwam ook doordat veel HIJS-bezoekers al achterdochtig waren geworden door de 1 april-grap van de Osdorp Posse. Jullie zijn allemaal veel te wakker!

De HIJS hoodies zijn beschikbaar vanaf 8 april!

https://www.hiphopinjesmoel.com/nieuws/887

Een paar weken geleden was het mogelijk om een van de exclusieve HIJS hoodies te bestellen. De levering van deze trui werd steeds maar uitgesteld en wij kregen argwaan. De levering van de 100 truien is geannuleerd door de leverancier van Zenze die afgelopen maand failliet is gegaan. Zenze zelf zegt dat dit allemaal buiten hun macht om speelt en dat wij zelf tot een oplossing moeten komen met de leverancier over het financiële aspect.
Wij doen er op dit moment alles aan om het geld terug te krijgen maar het ziet er niet goed uit want de leverancier reageert niet op mailtjes noch op telefoontjes. HIJS denkt er zelf over na om een advocaat in de arm te nemen want dit schiet niet op.

Wij kunnen heel goed begrijpen dat alle mensen die een trui hebben besteld erg pissig op ons zijn maar wij kunnen er ook niets aan doen. Mocht je meer informatie willen of wil je ons gewoon even uitschelden dan kan dat via: yid@hiphopinjesmoel.nl

Tevens willen we nog een oproep doen aan peeps met verstand van juridische zaken en ons willen adviseren over te nemen stappen in deze. Wil je ons en al die peeps helpen mailen dan even naar rauf@hiphopinjesmoel.com

Sorry voor het ongemak! We houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Geplaatst door bowie op 31 maart 2004