Hier check je Tekstuur Live #2 met Sjaan Flikweert en Insayno

Woensdag 31 maart ontvangt Marco Martens weer twee gasten, geheel corona-proof, in WORM Rotterdam. Dan is de live-uitzending van Tekstuur Live te zien, vanaf 21:00. Sjaan Flikweert en Insayno schuiven bij hem aan op het podium. Uiteraard is de podcast daarna ook via dit artikel terug te kijken.

Opnieuw is het Marco gelukt om twee fijne artiesten te strikken met wie hij hun favoriete tekstfragmenten kan bespreken.

Sjaan Flikweert maakte de audiovisuele dichtbundel ‘ergens thuis en de ruimte ertussen’. Ze maakt spoken word, muziek en danstheater. In haar werk zijn woord en beweging vervlochten met elkaar, met een hoofdrol voor de kleinste details. Met Mirte Hartland en Jorgen UNOM werkt ze momenteel aan de voorstelling ‘De werkelijkheid heeft mij niet nodig’. Tijdens deze aflevering vertelt ze welke tekstfragmenten op haar het meeste indruk maakten.

Als battlerapper ging Insayno er met de nodige prijzen vandoor. In 2016 bracht hij het album ‘Dwaalspoor’ uit en een jaar later won hij een Van Dale Spoken Award in de categorie lyrics. Zijn maatschappijkritische teksten brengt hij immer met het nodige vuur en vandaag vertelt hij welke werken hem hebben geïnspireerd.

Stream:

Geplaatst door bowie op 30 maart 2021