Het programma van ‘The Grand Final’ van 010 SAYS IT ALL is bekend, met George Yamazawa als headliner!

Van 31 mei t/m 4 juni neemt 010 SAYS IT ALL de stad over met spoken word; op diverse locaties in Rotterdam kun je terecht voor (gratis) optredens, workshops en street art. Het festival wordt georganiseerd als onderdeel van Poetry International, een jaarlijks terugkerend internationaal poëziefestival . Dit alles wordt verwezenlijkt door maar liefst twaalf partners waaronder; Ken Theater, Woorden Worden Zinnen, Spraakuhloos, Poetry Circle Nowhere, Paginagroots, Spoken World, SPOKEN FM en Productiehuis FLOW. HIJS is als mediapartner aan het festival verbonden.

Op zondag 4 juni vindt ‘The Grand Final’ plaats in de Willem Burger Zaal van De Doelen met een line-up van nationale- en internationale artiesten. Met de Amerikaan George Yamazawa heeft het festival een zwaargewicht in huis: de beste man won niet alleen de nationale poetryslam-titel; hij schopte het tot de finale van het wereldkampioenschap en won talloze andere prijzen. Niet alle acts worden ingevlogen; dichter bij huis zit immers genoeg talent. Wat dacht je van de dansers van Amenti Collective? Ook stadsdichter Derek Otte is van de partij. Er is muziek van Lady Shaynah en beatboxer Polyrhythm. YMP werkt samen met Le Seton en er is spoken word van Chery en Chanty en Christopher Blok.

010 SAYS IT ALL wordt woensdag 31 mei groots geopend met de finale van House of Poets Slam van Ken Theater in Kantine Walhalla. Hier strijden de winnaars van de voorgaande House of Poets Slam edities tegen elkaar voor de hoofdprijs van 500 euro en een finaleplek op het NK Poetry Slam. Insayno, L-Deep, Daniel Maksimov, Martijn Bekvegter Nelen en Ivan Words nemen het tegen elkaar op.

Meer info:
Datum: zondag 4 juni
Locatie: De Doelen
Tickets: €12,50 voorverkoop | €15,00 deurverkoop
Kaartverkoop via www.dedoelen.nl

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 15 mei 2017