Het Gezelschap trapt 2020 af met een avondje in de kroeg

Toen we Het Gezelschap in 2018 boekten op ons POW! WOW! Rotterdam-festival, wisten we niet goed wat we konden verwachten. Maar Jordy van De Likt, Diggy Rast van Brandwerk en Juno, de Nachtburgemeester van Dordt, kwamen om de boel te slopen met uptempo tunes vol vrolijkheid.

We zijn inmiddels meer dan een jaar verder en de jongens hebben een uitgebreide tour door heel Nederland aangekondigd. Tja, dan is een muzikale release natuurlijk ook niet heel ver weg.

In de video voor het nummer, dat vernoemd is naar de groep, laten ze zien hoe een avondje stappen met de mannen er mogelijk uit kan zien; er wordt gedanst, gechillt en gehangen en gedronken in de kroeg met allemaal bekenden, waaronder Kay Slice -die mag featuren kort na zijn optreden bij DWDD onlangs.

En wie denkt dat een vriendschappelijk potje handje-drukken uit de hand loopt, zit mis, want kort erna wordt er gewoon getoast; op een succesvol jaar voor Het Gezelschap; een van de projecten waar wij op de redactie reikhalzend naar uitkijken in 2020! Cheers, boys!

Wie bij de releaseparty wil zijn, reist 1 februari af naar Dordrecht. De hele tour inclusief ticketlinks check je via deze pagina.

Geplaatst door bowie op 6 januari 2020