Het debuutalbum van $KEER&BOO$ heeft een even lange als absurde titel

De titel van het debuutalbum van $KEER&BOO$ heeft misschien wel de langste titel die je ooit hebt gezien. En daarbij komt dat ‘ie ook nog even absurd is als lang. De Lacoste Op M’n Body Zit Vol Met Verf Van Kankertoys Die Ik Ripte Omdat Ze Waren Waar Ze Niet Moesten Komen, Vol. 1 is nu te streamen via Spotify. Die titel doet ons als Rewriters-initiatiefnemers natuurlijk goed, wetende dat er in Limburg ook gerepresent wordt op de muren.

Na diverse tapes en losse tracks is er nu dus een volledig album van de Slenterprise-mc, die onlangs werd toegevoegd aan de line-up van Appelsap. Een tip: laten we die titel afkorten zoals we ook met bijvoorbeeld albums van 50 Cent en Kanye West hebben gedaan (GRODT, MBDTF). Hoewel, dan blijft er nog een hele rits aan letters over: DLOMBZVMVVKDIROZWWZNMKV1.

Anyway, de plaat staat vol met trage boombap van Limburgse makelij en dit is geen man die erover praat en niet ‘bout it is, maar altijd voorbereid komt tot laat. $KEER&BOO$ beschrijft de levensstijl op de straten van Geleen en ‘Maas’ op duistere muziek waar je hoofd hoe dan ook van gaat knikken. Strakke raps, die kalm worden gebracht met een licht Limburgse tongval en een zeer fijn stemgeluid. Een frisse release waarop Ray Fuego en Eijer de straatverhalen kracht bijzetten. Stream ‘m hier en maak je klaar voor een Slenterprise take-over!

Druk op play als je houdt van rauwe shit:

Geplaatst door bowie op 31 mei 2018