Het boek ‘Picture This’ is nu uit én te koop op het ALL CAPS-hoofdkwartier!

We hebben een boek uitgebracht. Het eerste sinds Smoelwerk (2009). Het was een monsterklus, maar zijn blij dat het officieel is!

Oke, en dan nu iets minder blij: gisteren werd op het ALL CAPS HQ het nieuwste boek van Hiphop In Je Smoel gelanceerd. Het boek is verkrijgbaar in de Big Brobot-winkel, net buiten de bijbehorende foto-expositie, waar een grote selectie foto’s te zien is gemaakt door de fotografen die de belangrijkste reden zijn dat het boek uiteindelijk is uitgebracht: Martine Kiers, Herman Roelofs (R.I.P.), Ben Melger en MJay. Je bent deze hele week welkom om de expositie te bekijken, het boek in te zien, een drankje te komen drinken, een babbel te doen met onze crew en uiteraard het boek te kopen.

Het eindresultaat is een prachtig door Jaap van der Doelen geschreven boek, die daarvoor de drie nog levende fotografen uitgebreid heeft gesproken, en ook de familie van Herman Roelofs heeft gesproken over zijn levenswerk. Deze week is het uitsluitend verkrijgbaar tijdens ALL CAPS, het belangrijkste street art-festival van Rotterdam. Zodra de andere verkoopplekken bekend zijn, hoor je het uiteraard van ons.

Openingstijden: van maandag 4 september t/m zaterdag 9 september, dagelijks van 13:00 tot 18:00.
Op 10 september is het te koop op het festivalterrein in het Mallegatpark.
Het boek is te koop voor € 45,- en alleen te betalen met pin.

Check hieronder alvast een kleine preview.

Het project Picture This is Backed by 8.6.

Geplaatst door bowie op 4 september 2023