Hell’s Kitchen is terug!

De Hell’s Kitchen blockparty vond 15 jaar geleden voor het eerst plaats achter het Amsterdamse hiphopcafé De Duivel. In de jaren 90 vonden parties plaats op Koninginnedag en tours met mensen als Postmen, E-Life en Nicotine. Nu is Hell’s Kitchen terug in de Sugar Factory vanaf 2 oktober. Op de eerste editie zijn DJ Knowhow, Edzon en host Too Tall van de partij.

Hell’s Kitchen en Café de Duivel staan niet alleen voor de hiphop muziek maar ook voor de hiphop (street) culture. Daarom zal de avond omringd zijn met artiesten die zich thuisvoelen en werken in de hiphop scene. Dit op zowel kunst, mode en muziek gebied. Aan deze eerste speciale editie zullen Blazinbell (mode), Mandr’ill a.k.a. Fleanmachine (art&design) en Tom Linnebank a.k.a Dopie (Tom’s Art) meewerken. Speciale muzikale gast van de avond is de, uit Ghana afkomstige MC Clara “C.I.A” Opoku (courtesy of ElijahRecords).

DJ’s Turne en Snelle Jelle presenteren het nieuwe onderdeel, Hiphopkaraoke. Dit is al jaren populair in New York, maar in Nederland nog vrij onbekend. In tegenstelling tot het ‘gewone’ karaoke is het de bedoeling dat mensen die deelnemen zich van te voren inschrijven en ook gaan oefenen op het nummer (tenzij ze een compleet modderfiguur willen slaan). Het zal in ieder geval hilarische taferelen opleveren. In de eerste editie beginnen we met deelnemers die al podiumervaring hebben, o.a. C.I.A, MC “Rockattack” Ten & Cazmo om zo het publiek warm te maken voor deelname aan de volgende edities. Voorrondes hebben inmiddels al plaatsgevonden in café de Duivel en café Struik.

Voor E10 ben je vanaf 22.00 welkom in The Sugar Factory op 2 oktober.

Meer info