Haagse spitsessie gaat XL

Stichting Aight organiseert maandelijks de goed bezochte spitsessies. Een avond waar rappers en beatmakers bij elkaar komen om hun skills te laten zien en horen. Één keer per maand komen verschillende artiesten bij elkaar om te jammen en te freestylen. Omdat de spitsessies steeds beter bezocht worden, moést er wel een XL-versie komen met special guest en een rap contest. 25 maart kun jij meedoen in in het H3C in Den Haag én o.a. een spot winnen op het I Love HipHop Festival!

Poster-Spitsessie-XL-web2

Op 25 maart gaat het los in het Haags HipHop Centrum (H3C)! Met een rap contest, open mic en special guest Feis, wil je deze editie niet missen! Er zijn meerdere toffe prijzen te winnen bij de rap contest, waaronder een podiumplek op het I Love HipHop Festival.
Het evenement zal om 21:00 uur van start gaan en om 0:00 uur eindigen en is voor iedereen gratis toegankelijk. Ga naar het Facebook-event en zet je zelf op aanwezig!

Opgeven voor de rapcontest?
Mail je voor-, achter- en artiestennaam + track/video van jezelf naar spitsessiexl@gmail.com. Uit de inzendingen worden 8 deelnemers gekozen en tijdens de open mic op de avond zelf kunnen zich nog 2 acts kwalificeren. Wil je niet meedoen met de rapcontest, maar wil jij het talent bekijken of de open mic rippen? Twijfel dan niet om te komen!

Alle belangrijke info op een rijtje:
– Spitsessie XL met special guest Feis
– Rapcontest en open mic
– Fruitweg 240 Den Haag
– 25 maart 2016
– 21:00 – 0:00 uur
– Gratis entree

Spitsessie XL wordt medemogelijk gemaakt door PoP en Stiching Aight.