Fresku en Teemong portretteren een gecancelde rapper, in beeld- en audiovorm

September beginnen met een nieuwe lading frisse tunes? Maar dan ook écht letterlijk? We got you. Fresku heeft de geweldige soundtrack van Canceled, de film die Teemong maakte en waar de rapper ook nog de hoofdrol in speelt, op Spotify gezet. De regisseur heeft ook de film op YouTube gedeeld, nadat ‘ie vorig jaar in wereldpremière ging op het prestigieuze Tribeca Film Festival in New York.

Van een miljoen bewonderende volgers naar een miljoen meedogenloze haters: een bekende rapper wordt in dit korte drama gecanceld en probeert met alle macht zijn carrière en leven veilig te stellen. In een eindeloze stroom aan haatberichten en doodsbedreigingen wordt de bekende rapper Kenta (gespeeld door Fresku) in dit korte drama meedogenloos gecanceld.

Veilig stellen na een vlucht

Zijn volgers op social media laten hem razendsnel vallen, en ook zijn platenlabel dropt hem publiekelijk. Samen met zijn manager Randy vlucht hij naar een villa in de Ardennen, waar hij met alle macht probeert zijn carrière en z’n leven veilig te stellen. Canceled ging in wereldpremière tijdens het Tribeca Film Festival in New York.

Check de film hierboven, en check de track genaamd Geen Applaus bovenaan in onze Spotify-playlist deze week. Die is namelijk weer geüpdatetet (ja, dat schijn je zo écht te schrijven), en kent naast de nieuwe Frisse ook bijvoorbeeld Smoke DZA x Flying Lotus, een samenwerking tussen Nines en Tion Wayne, een nieuwe Ray Fuego en Brunzyn, die zijn succesvolle 101 Barz-sessie opvolgt met een single.

Stream:

Fre

Geplaatst door bowie op 1 september 2023