Fresku maakt met ‘Mijn Zoon’ zijn meest persoonlijke nummer ooit

Dat Fresku nooit te beroerd is geweest om zijn emoties op een beat neer te leggen, blijkt wel uit de persoonlijke tracks uit zijn oeuvre. In Brief Aan Kees was hij boos, in Twijfel schetste hij hoe hij zich lang heeft gevoeld in zijn jeugd en in Mijn Dochter legde hij op prachtige wijze zijn onzekerheden vast over zijn vaderschap. Vandaag verschijnt het indrukwekkende vervolg erop; Mijn Zoon.

In het nummer beschrijft Fresku de moeilijke periode waarin hij en zijn familie nu zitten. Zijn zoon Rayaan zag op 9 juli het levenslicht, maar moest vechten voor zijn leven. Hij vroeg zijn fans om te bidden voor het leven van zijn pasgeboren zoontje en laat in de nieuwe track weten dat hij blij is met alle ontvangen steun. De productie is gedaan door Chievva en Janne Schra verzorgt de zang.

Kippenvel alom. De opbrengst van het nummer gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. We kunnen dus nog veel schrijven over het nummer, of je simpelweg vragen of je wilt luisteren naar Frisse. We doen het laatste; stream de prachtige en ontroerende song hieronder.

Geplaatst door bowie op 10 augustus 2018