FRESH: onder meer Hef, Yung Nnelg en Leafs komen naar Breda en jíj kunt erbij zijn!

Op vrijdag 23 maart slaan Mezz en Boogiedown de handen ineen om een nieuwe hiphopavond te lanceren; FRESH focust op hiphop, beats en lifestyle. Mét live-acts de vooruitstrevend, credible en onderscheidend zijn. De line-up zorgt ervoor dat je bijna kunt spreken van een indoor festival; Hef, Yung Nnelg, Leafs en ANBU staan op één avond in de grote zaal van het Bredase poppodium. Het mooiste van alles? Wij mogen 2 x 2 tickets weggeven!

Het programma is nog niet compleet; de twee beste acts van de aankomende editie van Talent Meets Talent zullen optreden en daarnaast zal DJ EZD een speciale #VideoStateOfMind set komen draaien, waarbij de muziek wordt begeleid door videoclips die aan elkaar worden gescratched.

Om er gratis bij te zijn moet je wel even wat doen, natuurlijk. Maar we houden het simpel voor je. Zo simpel dat je de tickets nog nét niet in je schoot geworpen krijgt. Maak de volgende zin af:

Ik wil naar FRESH omdat ….

Je kunt meedoen via de comments hieronder of antwoorden op onze Facebook-post. De winnaars krijgen op 28 februari bericht.

Alle info over FRESH is te vinden in het Facebook-event en tickets zijn voor € 19,50 te koop via de website van Mezz.