Freestyle Frenzy tijdens 24 uur SUBcultuur in Rotterdam

Alle disciplines worden vertegenwoordigd op het festival, dat op diverse locaties plaatsvindt. BIRD, BAR, HipHopHuis, Biergarten, Hollywood Music Hall, op de daken van het Schieblock en de Hofbogen en op straat. Bezoekers krijgen een gevarieerd programma voorgeschoteld waarin de vele disciplines van de hiphopcultuur aan bod komen; dans, muziek, graffiti, beeldende kunst maar ook mode. Rap wordt daarbij natuurlijk niet overgeslagen.

 

Voor het eerst sinds het Smoelwerk festival (2009) zal er weer een Freestyle Frenzy plaatsvinden. Op zondagmiddag 15 september zullen ervaren freestyle rappers het tegen elkaar opnemen op grote hoogte. In een houten arena, op het dak van de Hofbogen (BIRD, Mini Mall), zal de nieuwe generatie battle mc's het opnemen tegen de oude garde battle mc's. Er zal ter plekke geloot worden en het zullen geen geschreven battles zijn, alles dient on the spot aan elkaar gerijmd te worden; het heet tenslotte niet voor niets Freestyle Frenzy. De namen die aan zullen treden worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

 

Wat: 24 uur SUBcultuur

Wanneer: zaterdag 14 september 17:00 t/m zondag 15 september 17:00

Waar: diverse locaties in Rotterdam, tussen Delfsteplein en de Hofbogen

Entree: Toegang: Een festivalbandje kost € 10,- en geeft toegang tot alle locaties incl. deelname aan activiteiten. Kunstprojecten op straat en de terrassen van Biergarten, BARgarden en Hollywood Music Hall zijn gratis toegankelijk.

Meer info: Facebook.com/24uursubcultuur

Geplaatst door bowie op 29 juli 2013