Far I verbreekt zijn stilte als artiest in aflevering 3 van de docuserie ‘ROFFA REPRESENT’

Het Hardheaderz-label maakt al een aantal jaren flink wat geluid in en rond Rotterdam; zowel WatWatIs als Kevtendencies brachten vorig jaar hun debuutplaat uit en Jaskelis won De Grote Prijs van Rotterdam. Nu verbreekt ook labelbaas Far I de stilte en is hij te zien in de derde aflevering van ROFFA REPRESENT, de docuserie die Rauwkost Collective maakte in samenwerking met Hiphop In Je Smoel, Riverpark Film en OPEN Rotterdam.

Met zijn agressieve rapstijl tourde Far I door alle zalen in Nederland. Hiphop creërde voor hem ‘a sense of unity’ en dat is wat hij de jongere generatie probeert over te brengen als vader, artiest en als leraar.

Naast dat hij wordt gevolgd tijdens een studiosessie, het hiphopvak overdraagt aan zijn kids en keiharde uitspraken doet over zijn carrière (“Niemand wou m’n shit signen, so I had to sign myself”), is er ook nieuwe muziek van Far I te horen, begeleid door een belachelijk harde videoclip.

Check de derde aflevering van de shortdoc-serie ROFFA REPRESENT hieronder en wees op de uitkijk voor een nieuwe aflevering, die je a.s. zaterdagavond vanaf 18:40 kunt zien via OPEN Rotterdam.