In het kader ‘How do they do it?: Laat de Belgische organisatie All Eyes On Hiphop maar samenwerken met Vooruit -de Paradiso van Gent- en het resultaat is een indoor festival met een line-up waarin volop geëxperimenteerd wordt met sounds, shows en onderwerpen. Afgelopen weekend bracht GAIKA zijn donkere, Britse geluid naar Vlaanderen, terwijl Junglepussy met een flinke dosis humor thema’s tackelde als seksualiteit en feminisme. Je snapt, de bezoekers werden in allerlei motions gegooid door de artiesten, maar slikten het als zoete koek. Fotograaf Murph was erbij en legde de fantastische avond al even fantastisch vast.

Het volgende moment was daar Open Mike Eagle die herinneringen uit zijn jeugd net zo fantastisch ophaalde als op zijn album Brick Body Kids Still Daydream en in de kleine zaal stond Chynna, die dankzij wijlen A$AP Yam$ haar muzikale carrière opstartte.

Gent liet zich volledig meevoeren in het experiment en kon ook nog viben op de Noorse r&b van Ivan Ave, stuiteren op de dikke beats van van STIKSTOF (met onder meer Zwangere Guy in de gelederen) en genieten van de elektronica van WWWater. Check de uitgebreide fotoserie hieronder.

Meer Party reports