Er is weer publiek welkom bij Tekstuur Live!

Na drie edities Tekstuur via een livestream vanuit WORM mogen we naast twee fijne gasten ook publiek ontvangen. Op zondag 3 oktober gaat Marco Martens in gesprek met spoken word-artiesten Rodgairo Dalnoot alias De 1’3 en Manu van Kersbergen. De entree is helemaal gratis.

Ze nemen hun favoriete tekstfragmenten voor je mee en dragen voor uit eigen werk. En waar we tijdens de livestreams de interactie met publiek zo hebben gemist, maken we daar tijdens de komende edities graag de ruimte voor, dus als je vragen hebt aan Marrit en Manu of wil reageren op de fragmenten die ze meenemen; kom maar door!

Rodgairo Dalnoot werd onlangs geïnstalleerd als stadsdichter van Tilburg. De 32-jarige Tilburger woont in Korvel en is in het dagelijks leven vader, dichter, spoken word- artiest, rapper, en jongerenwerker, en sinds dit weekend dus ook stadsdichter. Hij won in 2019 tijdens het internationale spoken word-event van SPOKEN.FM in Rotterdam de aanmoedigingsprijs voor ‘De meest inspirerende ontdekking van de SPOKEN Awards 2019’. Dit jaar bracht hij zijn eerste EP ‘Nacht van het blauwe uur’ uit. Als stadsdichter wil Dalnoot mensen verbinden. Ook wil hij een podium bieden aan aanstormend schrijftalent.

Manu van Kersbergen brak met zijn album ‘De vloek op de overvloed’ landelijk door als rapper en houdt zich inmiddels bezig met nog veel meer vormen van taalkundige expressie. Als radiohost presenteerde hij vijf jaar de radiotalkshow SPOKEN op FunX: een programma over de taalkundigheid van hiphop en spoken word. In 2015 richtte hij samen met compagnon en collega-dichter Derek Otte, Uitgeverij Rorschach op. Momenteel werkt hij aan een voorstelling met de muzikanten van .multibeat waarmee hij op o.a. de afgelopen editie van het Opera Forward Festival te zien was.

Erbij zijn op zondag 3 oktober in WORM? Fix je pre-sale ticket voor nop, via deze link.via deze link.

Geplaatst door bowie op 2 oktober 2021