Eighty5ive Invites: Club Talks nodigt o.a. Raw Roets en Naaz uit in Theater Zuidplein

Eighty5ive Invites is een nieuw concept uit de koker van Eighty5ive, het platform van de Rotterdamse spin-in-’t-cultuurweb Daniël de Keizer, en Theater Zuidplein. Zaterdag 28 november beleeft het zijn première en het is Roffa culture at it’s finest!

Een avondvullend programma met muziek als rode draad, belooft de organisatie. En dat maar liefst vier keer de komende tijd. Thema’s als zelfontplooiing en female empowerment worden niet vermeden in een mix van talks, workshops en showcases. De eerste editie is het aan Club Talks om de avond in te vullen. Dat is Rotterdams jongste talkshow, waarin presentator Sammie Sedano en DJ Slimsalabiem in gesprek gaan met creatieve ondernemers. Van artiesten en producers tot fashion designers en radiomakers; bij Club Talks is voor iedereen plek aan tafel.

Dat is ook te zien aan de diversiteit qua gasten op 28 november in Theater Zuidplein. Naaz, die op haar 22ste al meerdere internationale successen heeft behaald als zangeres, tekstschrijver en producer. Dan is er ook nog Couture 33-mc Raw Roets, die ondanks de pandemie geweldige muziek uitbracht en zelfs wat showtjes speelt waar kan. Als laatste schuift ook het creatief duo Fat Crayon Creative aan, die naast hun eigen voetbalkit ook vloeitjes en asbakken ontwierpen in corona-tijd.

Voor een kaartje betaal je € 7,50 in de voorverkoop, via deze link. Aan de deur kost de entree € 10,-. Later dit seizoen volgen nog onder meer AMPFEMININE, We Don’t Care en Alien Mag die avonden van Eighty5ive Invites in mogen vullen. Volg Eighty5ive hier op Instagram.

Geplaatst door bowie op 25 november 2020