Een zegetocht in videovorm; Jay Rock dropt ‘WIN’ featuring Kendrick Lamar

Het hoge woord is eruit: op 15 juni verschijnt er, na drie jaar, eindelijk weer eens een nieuw album van Jay Rock! Het heet REDEMPTION en komt, zoals verwacht, uit via Top Dawg Entertainment.

De TDE-rapper maakte eerder dit jaar al furore met zijn bijdragen op de Black Panther-soundtrack (King’s Dead, waarop Future dat ene zinnetje… je weet wel) maar voor de rest was het de afgelopen tijd verdacht stil rond de mc uit Watts. Nu, midden in de allereerste volledige Top Dawg Entertainment-tour, dropt hij een nieuwe video waarvoor alles uit de kast is getrokken. Terecht, want dat Jay Rock terug is is natuurlijk op zich al geweldig nieuws.

In de visual van WIN, waarop Kendrick Lamar fungeert als back-up mc, zijn zowel Jay als Kendrick te zien in smoking, komen er van links en rechts triomfantelijke koperblazers om de terugkeer van Rock te vieren, is er vuurwerk, zijn er rookbommen, halfnaakte vrouwen, confetti, een troffee, gaan de mc’s op jacht en hangen ze uit een rijdende auto. Kortom; het vieren van winst wordt naar een nieuw level getild en ja, ook dat is winnen natuurlijk. Bekijk het spektakel hieronder en kijk -net als wij- uit naar het nieuwe album van Jay Rock!

Geplaatst door bowie op 31 mei 2018