Een kort gesprek met #HIJSBEATS2 jurylid Nav

#HIJSBEATS2 loopt tegen z’n eind, maar it ain’t over yet! Je kunt deze maand nog meedoen en strijden voor een plek op het album, een interview op HIJS én een Maschine MK2 van Native Instruments. We hebben dus weer sicke prijzen klaarstaan en degene die deze keer gaat beslissen wie er naar huis gaat met dat mooie prijzenpakket is Nav. Wij spraken even met hem.

NavHIJSfoto

Nav is geen onbekende in de scene. Hij staat tegenwoordig achter de knoppen tijdens shows van ALPHADNA en produceert ook voor het Amsterdamse duo. Eerder werkte hij samen met onder meer Typhoon en Kraantje Pappie. Het bracht hem op de podia van o.a. Paradiso, 013 en de Melkweg. Hij heeft zelf nog nooit meegedaan aan beatbattles maar vindt het wel tof dat het tegenwoordig óók online gebeurt. “Bij de inzendingen ga ik letten op sounds- en/of samplekeuze, de indelingen en natuurlijk de mix.”

“Ik hoop een fris geluid te horen en vooral geen namaak. Wees creatief en blijf vernieuwend. Wat ik ook nog wil meegeven: Luister wel naar wat er op dit moment speelt, maar geef je eigen sound en gevoel altijd prioriteit!”

De producer zit zelf ook niet stil: “Op dit moment ben ik bezig met shows met ALPHADNA en ook met hun plaat. Daarnaast ook met de aankomende EP’s van Gianski. Ik neem alles op en ik mix alles in mijn eigen studio. Ook ondersteun ik nieuwe talenten, zoals bijvoorbeeld Saida die op de Herman Brood Academie zit, ik sta altijd open voor nieuw talent. En ten slotte ben ik ook nog gewoon NavaPapa!”

Denk jij Nav te kunnen overtuigen en wil je kans maken op dat sicke prijzenpakket? Doe online mee met #HIJSBEATS2 via deze link! Je kunt ook op 28 mei een workshop van o.a. Terilekst volgen in KEYMUSIC Rotterdam, schrijf daarvoor in via deze link.

Geplaatst door bowie op 16 mei 2016