- The Way You Like Me Back

Voor de tweede keer dit jaar verkocht de Amsterdamse funkadelic hip-hop formatie PLeaSe! de kleine zaal van Paradiso uit, dit keer ter gelegenheid van de release van hun single en videoclip “The Way You Like Me Back”.  De track is opgenomen bij Marmalade Music en geproduceerd door Sven Figee en Roland Dirkse. Wie nog droomt van de overzichtelijke wereld en de vrolijke funk uit de jaren zeventig kan zijn hart ophalen bij het funky feestje dat PLeaSe! viert. Voor de styling tekende Gera Brouwer.

PLeaSe! ontstond uit een “muziekschoolduo” (Adam Bais en Max Schuiling) dat in het voorjaar van 2009 uitgroeide tot een volledige band.  In 2010 wonnen ze de Amsterdamse Kunstbendefinale. De video’s die daar het resultaat van waren leverden een druk zomerseizoen op en net voldoende gage voor de productie van hun debuut EP PLEASURE. PLeaSe! presenteerde die in een uitverkochte kleine zaal van Paradiso, samen met de video clip “The Woman that I’m After”.

In het voorjaar van 2012 staat een EP of mini-album op het programma. Voor die tijd verzorgen ze drie keer het voorprogramma van De Dijk in de grote zaal van Paradiso (15-17 december).