- StickNick – ‘Doe Niet Parra’ (geproduceerd door EvertMayn)

Lelystadse rapper StickNick brengt eerste single van solo-album uit 
 
Lelystad, 19 augustus 2014 
 
Rapper StickNick uit Lelystad is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het maken van zijn eerste album. Het album wat de titel ‘Zwart Wit’ zal dragen zal binnenkort een releasedatum krijgen. De track ‘Doe Niet Parra’ is de eerste single van het album en is geproduceerd door EvertMayn.  
 
Beluister hier StickNick – ‘Doe Niet Parra’ (geproduceerd door EvertMayn): https://soundcloud.com/sticknick/doe-niet-parra-prod-by-evertmayn
 
StickNick heeft een periode lang geen tracks meer uitgebracht en stond even stil qua muziek. Ondertussen trok de Lelystadse rapper zich terug om te werken aan zijn album. Via ‘Doe Niet Parra’ wil StickNick de luisteraar uitleggen waarom er zo lang moest worden gewacht op nieuwe muziek en dat hij anders werd behandeld door zijn omgeving omdat hij een rapper is. Ook geeft hij aan dat hij nog niet klaar was om shows te gaan doen omdat de muziek nog niet aan Nick’s kwaliteitseisen voldeed. Nu dat wel het geval is, is StickNick klaar om de fans nieuwe muziek voor te schotelen en te laten zien wat hij in huis heeft.  
 
StickNick op Social Media:  
* Soundcloud: www.soundcloud.com/sticknick 
* Facebook: www.facebook.com/sticknick1 
* Twitter: www.twitter.com/sticknick_