- Staatsbosbeheer – Je Weet (niet) ft. Kleine Viezerik

 

Naast een inmiddels aardig indrukwekkend portfolio aan quality control voor gerenommeerd hiphop-Nederland, wordt er in de nightwatch studio (gesitueerd in het artiestieke walhalla Kytopia), onder de naam 'Staatsbosbeheer' gelukkig ook nog wel eens creatief gedaan voor zowel de eigen als andermans gemoedsrust. Zo hier een vers product voor uw allen luisteraars, waarop Kleine Viezerik het hart op zijn tong legt.
 
Staatsbosbeheer bestaat uit Utrecht's finest, maar meest onproductieve duo Nox en Deloz, en zal naar verwachting op termijn een kwaliteitsselectie aan beats tot leven wekken en een nog grotere kwaliteitsselectie aan je favoriete mc's daarop laten meedoen. Hence; Staatsbosbeheer. Het zal nog een tijd op zich laten wachten vanwege eerdergenoemde productiviteit, alsmede het feit dat we hier te maken met een nogal perfectionistisch duo, maar als dr. Dre na 10 jaar nog steeds geen Detox heeft gedropt, zit het op dit moment nog ruim binnen de blijkbaar acceptabele marge.
 
Nox is verantwoordelijk voor deze track met Kleine Viezerik, welke in een oorspronkelijke sessie voor De Hiphop Adviseuse's prestigeproject 'Yo! NL Raps', nog ruim de tijd had om gegrepen te worden door de fijne geluiden die Nox in de kluis had liggen. De chemie was snel aanwezig, en nog dezelfde dag stond daar de track, waarvan jullie hier het uiteindelijke resultaat kunnen checken!