- Sir Randall & Peter Kleine Schaars mmv Inspiration Orchestra – Inspireer de Omgeving

RAP EN KLASSIEK BRENGEN 'GELUKZALIGHEID' TIJDENS INSPIRATION DAY
Groot feest, dat was het in de Amsterdamse Melkweg op 4 januari jl. waar O-Dog optrad samen met het Inspiration Orchestra onder leiding van Peter Kleine Schaars. Het is voor het eerst dat een symfonisch blaasorkest samenwerkt met een entertainer uit de hiphop wereld. Tijdens Inspiration Day 2012 werden deze twee werelden van muziek samen gebracht en is het nieuwe jaar vol positieve energie begonnen.

Jong en oud genoten van arrangementen van Peter Kleine Schaars en van de rap, vocalen en entertainment van Sir Randall alias O-Dog. Onder de aanwezigen was ook presentator Arie Boomsma die tijdens de show twitterde: "Kijk hem eens plezier hebben, die O-Dog met z'n hele orkest. In de Melkweg dreigt gelukzaligheid"

Voor dit unieke optreden had Sir Randall onder andere zijn broers Blaxtar en Typhoon en zusje Dinopha meegenomen. Als special guest van de muzikale familie was er Benjamin Herman die een fenomenale solo op de single Bad Day Blues van Sir Randall & Inspiration Orchestra feat Puntnlmc heeft gedaan.

De goedlachse entertainer Sir Randall (O-Dog) en de charismatische dirigent Peter Kleine Schaars vormen gezamenlijk een aanstekelijk duo, waar de positieve energie en het plezier en liefde voor muziek vanaf straalt. De heren zien Inspiration Day als het startschot voor een lange en ver strekkende muzikale samenwerking. "We zijn het jaar 2012 positief begonnen en we hopen dit jaar nog heel veel podia en mensen te inspireren met onze muziek. We zijn klaar voor een tournee!" aldus O-Dog.

De videoclip van hun eerste gezamenlijke single 'Inspireer de omgeving' zal op 8 februari 2012 verschijnen. Ook zal de derde single van Sir Randall's album Positieve Energie binnenkort verschijnen. Ook op die single, 'Heer en Meester', laten Sir Randall feat. Puntnlmc zich begeleiden door het Inspiration Orchestra. Later dit jaar zullen ook de documentaire en de live registratie van Inspiration Day 2012 nog volgen.

www,peterkleineschaars.nl / www.sirrandallmusic.com /