- Shadex

Biografie

Als kind zijnde was de Alphenaar Stefano altijd bezig met strips tekenen, verhalen verzinnen op een A4 blaadje. Structuur bouwen, dat zich na mate hij ouder werd omzette in muziek.

In 2004 stond hij voor het eerst achter de microfoon, en in 2006 maakte hij zijn eigen demo's in zijn thuis studio. Na veel demo's opnemen had hij in 2010 contact met het producer duo Bass 'n shaw waarmee ze samen een Debuut EP (liefde) hebben uitgebracht die in 2011 gemastered werd door Killing skillz. 
Download de EP hier: http://www.puna.nl/2011/03/27/ep-shadex-liefde/

In de tussentijd heeft Shadex samen met o.a. zijn beatboxer opgetreden voor een zomer lang in 'The crazy piano's' in Scheveningen. Ook is Shadex de back-up Mc van de Alphense rapper Alexander de grote. 

Dex heeft verschillende stijlen, dat varieert van een combinatie tussen Nederlandse en Engelstalige woordkeuze in zijn lyrics tot puur Nederlandstalige poëtische lyrics. Boombap funk tot akoestiesche muziek. Snelle en rustige tempo's. 

Tegenwoordig volgt hij een opleiding op de Herman Brood Academie in Utrecht en is bezig met zijn volgende EP genaamd 'Eb&Vloed'.

Contact/Boekingen 

Shadex@live.nl