- Rijk Music: De Bons, Trackstar, Young Legend & Francis

RijkMusic

Sinds 2012 is RijkMusic het label van Trackstar, Francis, De Bons   en Young Legend. Al meer dan 10 jaar produceren zij hiphopmuziek met verschillende sounds onder de namen Freaky Force en Legal Dope. Trackstar is de huisproducer van dit gezelschap en verantwoordelijk voor het meerendeel van de producties. Momenteel is hij samen met Francis bezig om een Engelstalig album op te nemen, waarvan de opnames al in een vergevorderd stadium verkeren. Dit duo treedt naar buiten onder de naam Wordperfect. 2013 zal tevens het jaar zijn dat het album 't Rijk van De Bons & Trackstar uit zal komen, dat geheel door Trackstar is geproduceerd.

 

RijkMusic heeft al verschillende full-lenght projecten op hun palmeras mogen bijschrijven, die via de website www.rijkmusic.nl zijn te beluisteren. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het straatalbum "Fly tot ik Die" . Verder hebben De Bons & Trackstar via 't RijkMusic label, in november 2012 de mixtape "In-zicht" uitgebracht. Op dit project zijn tevens Francis en Young Legend te horen als mc's. De laatste is samen met zijn kompaan Ceezar (Producer) geestelijk vader van de "Doe 't zelf" EP die tevens via de website www.rijkmusic.nl is te horen. Op dit moment zijn Trackstar, De Bons en Young Legend bezig met een EP waarop een totaal nieuwe frisse sounds te horen zal zijn, de opnames zijn in volle gang en verwacht wordt dat deze plaat in de zomer van 2013 het daglicht zal zien.

 

Francis & Trackstar verzorgen iedere vrijdagavond vanaf 22.00u het radioprogromma DopeBoys, dat digitaal is te beluisteren via www.omroepvenray.nl . Nieuwe en old skool hiphop songs worden in overvloede gedraaid hetzelfde geldt voor bekende en onbekende Nederlandstalige artiesten. Tevens kunnen onbekende artiesten airplay verdienen als zij kwalitatief goede nummers hebben geproduceerd.

 

 

 

Website: www.rijkmusic.nl

Twitter: @RijkMusicNL @Vagebond @TrackstarLD @YoungLegendary @FrankyF7 @DopeBoysRadio

Soundcloud: www.soundcloud.com/rijkmusic

Youtube: www.youtube.com/rijkmusic

Facebook: www.facebook.com/LegalDopeNL

Contact: rijkmusic@gmail.com