- Phunxz Live Show

 

 “Spraakkunstenaar Phunxz maakt teksten die echt ergens over gaan en krijgt daarmee veel respect van het publiek.” – 3voor12

Fabian Schrijver (1984), beter bekend als Phunxz, kenmerkt zijn hiphop als rasta-rap. Enthousiast, met diepgang en met een feelgood-insteek. De teksten zijn echt, de liveshow is energiek.

Nadat hij, samen met Bizart Beats, de E.P. ‘Interphunxzy’ (2011) heeft uitgebracht ging het snel. Met meer dan 50 shows – in het eerste jaar –  is de act gegroeid tot een gevestigde naam en een onderscheidende act binnen de hiphop-scene van het oosten van het land.

Phunxz won in december 2011 de finale van Video Virus Deventer, bracht 4 videoclips uit en is winnaar van Rock Your Stage. Daarnaast deed hij voorprogramma’s van o.a. Grandmaster Flash en was hij te zien op festivals waaronder Bevrijdingsfestival Overijssel, Het Magneet festival  en het Green Vibrations festival. Ook is hij heel 2012 onderdeel van het Podiumplan (Het Burgerweeshuis).

Phunxz bracht onlangs zijn 2e EP genaamd “Phunxzionaris” uit en momenteel werkt hij aan zijn debuutalbum “Phunxzioneel”, dat in de loop van 2013 uit zal komen .

Contact: info@phunxz.nl