- North Sea Round Town presents: Re:Freshed Orchestra & Friends

RE:FRESHED ORCHESTRA @ NSJ

Re:Freshed Orchestra (soul/funk/hiphop)

City Safari Blue (acid jazz/fusion/soul)

Yannick Hiwat Quartet(s) (soul/klassiek/funk)

DJ Frankadelic 

& special guests

 

Drie uur lang muzikale extravaganza van Rotterdams talent in GROUNDS. 

Re:Freshed Orchestra geeft zelfs een sneak preview van wat zij spelen op het North Sea Jazz Festival. De leden van de drie bands zijn onderdeel van Re:Freshed Orchestra en daarnaast actief in andere muzikale groepen. In een drie uur durende extravaganza combineren ze de afzonderlijke stijlen met het vertrouwde Re:Freshed Orchestra geluid, aangevuld met de talentvolle DJ Frankadelic.   

 

De 15-koppige hiphop formatie begon in GROUNDS en maakte afgelopen jaar flink furore. Ze zijn o.a. bekend van De Zwarte Lijst, Radio 6 en 3FM. Uitgerust met rappers, strijkers, blazers en toeters spelen zij een weelde van hiphop tot jazz en van afrobeat tot reggae. 

 

City Safari Blue maakt groovy jazz op een deephouse beat. Ze mengen met het grootste gemak onweerstaanbaar dansbare grooves met Afro en Latin ritmes en Engelse, Portugese, Kaapverdiaanse en Spaanstalige vocals.

 

Het Yannick Hiwat Quartet(s) weet het geluid van de viool naar de eenentwintigste eeuw te brengen. De muziek van deze band is een combinatie van de harmonie van jazz, de kracht van hiphop en de gratie van klassieke muziek, aangevuld door soul en funk.

Links

www.grounds.nu/?event=refreshed-orchestra-friends

www.facebook.com/podiumgrounds 

WWW.GROUNDS.NU

www.refreshed-orchestra.com/