- Mr Polska + JeBroer + Digitzz + Boaz v/d Beatz (Nouveau Riche)

Mr.Polska is gekozen voor 'De twaalf van 3voor12 voor 2012'. Hiermee selecteert 3voor12 enkele artiesten die behoren tot de belofte van 2012 en waar veel mag worden verwacht wat betreft releases, de sound en het live circuit. live in Willemeen!!

 

Mr. Polska

http://www.mrpolska.nl/

Het succesjaar “2011” van Mr.Polska krijgt in 2012 een vervolg met de release van zijn full-length solo-album. 
De tot “Pool van het Jaar 2011” bekroonde rapper kijkt uit naar de show. Mr.Polska: ”Het doet me echt goed om te merken dat alle zalen enthousiast gereageerd hebben toen we deze plannen maakten. Blijkbaar vinden zij net als ik dat het tijd wordt om langere en uitgebreide shows te geven. Het wordt een wilde bende.”  12 mei dus in Willemeen.

Mr. Polska kreeg enige bekendheid met de track Kapoole Mashien, waarvoor een clip is opgenomen in Polen. Mr. Polska maakte met JeBroer en Negativ het nummer Bomrush dat Negativ op zijn mixtape Hinderlijker zette. In 2010 nam Polska in de studio van 101 Barz een wintersessie op.

Statemagazine van BNN is op bezoek geweest bij Mr. Polska in Gorinchem voor het programma Homegrown, waarin zij verschillende artiesten thuis volgen.

In 2010 stond hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Zijn concurrenten waren Kalibwoy en Boef en de Gelogeerde Aap. Hij won de Grote Prijs niet, maar hij heeft wel een StateMagazine Rookie of the Year award gewonnen in 2010.

18 januari 2011 heeft Mr. Polska zijn tweede wintersessie bij 101 Barz opgenomen, dit keer samen met JeBroer. Mr. Polska klaagde er via Twitter bij TMF over dat hij niet gevraagd was om op te treden op de TMF Awards 2011. TMF daagde hem daarop uit om 1000 keer geretweet te worden met #polskaoptmfawards. Dat lukte binnen een half uur.[3] In mei kwam Alziend oor uit, waarop Polska prominent aanwezig is. Op 27 juni 2011 was Polska support act van House of Pain en op 21 juli van Lil' B.

Op 21 oktober 2011 bracht Mr. Polska zijn eerste officiële soloplaat uit: De Boswachter EP.[4] De ep verscheen onder het label van Nouveau Riche en is volledig geproduceerd door Boaz van de Beatz. De videoclip van het nummer Gustav van deze ep won een State Award.

In december kreeg hij van stichting Polonus de Publieksprijs van de verkiezing van Pool van het Jaar 2011, werd geïnterviewd door PowNews en treedt op in Ekko tijdens de 3VOOR12 Utrecht Awards. In 2012 treedt hij op op het 3VOOR12-podium van Noorderslag.

Boaz v/d Beatz

http://www.nouveaurichemusic.nl/
Boaz v/d Beatz is de grondlegger van Nouveau Riche Music en produceert niet alleen voor de artiesten van Nouveau Riche maar heeft ook een aantal tracks geproduceerd van de mixtape Hinderlijker van Negativ. In 2011 kreeg hij een State Award voor beste producer.

Steph

http://www.nouveaurichemusic.nl/

Volledige naam Stepherd, doet de intro van de clip van ZoHeet van Mr. Polska, JeBroer, Leo & Digitzz. Hij is ook te zien in de documentaire van BNN.

Digitzz

http://www.nouveaurichemusic.nl/

Is een Amerikaanse rapper met wortels in Nederland. Zijn echte naam is Nigel Williams, hij is 23 jaar en komt uit Nijmegen. Digitzz maakt vooral Engelstalige nummers.

Leo

http://www.nouveaurichemusic.nl/

Ook wel Leo vd Flows of Leonard, is een Nederlands rapper met Mexicaanse achtergrond. Hij maakte een track met Keizer, Laat maar zitten. Net als Mr. Polska kwam ook Leo in de studio van 101 Barz van BNN. Verder was hij talent van de week bij 101 Barz.