- MC Phantom’s ‘My life as a movie’: flashbacks en fast forward

MC Phantom’s ‘My life as a movie’: flashbacks en fast forward

 

Slechts een maand na de lancering van zijn mixtape ‘Blacklist’ dropt MC Phantom alweer zijn volgende EP. De CEO, producer, beatmaker & MC heeft niet stilgezeten en knalt nu zijn ‘My life is a movie’ de ether in. Middels de EP gunt MC Phantom de luisteraars een kijkje in zijn leven en probeert met zijn muziek een boodschap over te brengen. Samen met de EP wordt ook de clip van de single ‘Scary Shit’ uitgebracht.

 

Naast ‘oude’ bekenden Oomps, Rohtjemann en Agha, die eerder al te horen waren op ‘Blacklist’, zijn op ‘My life is a movie’ tevens featurings te horen met o.a. VA, Santios, JleXx en D. Bonez. De EP staat vol met hardcore trap-tracks die zeer opmerkelijke titels als ‘Ludo Sanders’, ‘Horen, zien en kantelen’ en ‘Kllluminati’ dragen.

 

MC Phantom’s noemt zijn EP ‘My life is a movie’ naar aanleiding van de dingen die hij meemaakte. “Ik heb helaas een hard straatleven gehad en dingen ervaren die je meestal alleen in films ziet. Ik draag daar nog steeds de lasten van en wil jongeren van nu duidelijk maken dat hun idee van een ‘gangster leven’ niet zo dope is als het lijkt. Beter blijf je met beide benen op het ‘rechte’ pad en zorg je dat je een diploma op zak hebt.”

Downloadlink ep ‘My life is a movie’:

http://tinyurl.com/na3z9jz