- M tot M [fanmade-videoclip]

Vanaf heden is er een Hofbuskers fanmade clipje van 'M tot M' te checken als wachtverzachter tot de release van de 'Ontluchten' handpoppen videoclip. De release daarvan is immers ietsje vertraagd.

Na het releasen van de MC Snick-L Son trailer vernamen we dat men uitkijkt naar de volledige Ontluchten Clip. Om aan de hoge verwachtingen te kunnen voldoen zijn we de afgelopen maand dan ook volop bezig geweest aan de edit van de clip. Het feit dat we alles zelf doen en streven naar iets dat in de buurt komt van perfectie (vierkante ogen, eelt op de muisknopvinger) heeft er toe geleid dat de release van de clip wat later zal plaatsvinden dan gepland. Je zal nog een weekje of 2 moeten wachten.

Maar! We hebben toch wat voor je. We zijn immers niet alleen zelf good busy geweest; ook Dj Bizon heeft de handjes laten wapperen op een voor hem onbekend terrein. Hij is op een vrije zondagmiddag met zijn fotocamera en wat materiaal dat hij al eerder had opgenomen achter z'n Mac gaan zitten en heeft een begeleidend videoclipje gemaakt bij de track MtotM; een nummer van de Buitenbeentjes EP.

Blijf op de hoogte via hofbuskers.nl

Ondanks de self-made amateurstijl is het filmpje meer dan de moeite van het checken waard.