- Luv 4 Luv – Dankzij jou

Luv 4 Luv is medio 2008 – 2009 ontstaan, Luv 4 Luv bestaat uit verschillende mensen (groepen) 1050Niggaz, LL aka well, Penn Connection, en Echte G (PVP).

De reden dat we de naam Luv 4 Luv hebben gekozen heeft veel te maken met het tekort aan liefde op de wereld, het begrip tonen voor je medemens is er gewoon weg niet meer. Zoals iedereen weet draait de Wereld alleen maar om geld,mensen vinden het papier belangrijker dan iemand die dood gaat van de dorst en honger.Er is veel haat op de wereld onder de mensen, buren kunnen elkaar niet meer zien,horen of ruiken zonder elkaar in de haren te vliegen.We weten allemaal dat er een groot te kort is aan voedsel op de wereld met andere woorden,de mensen die het niet hebben worden aan hun lot over gelaten omdat ze geen geld hebben om hun gezin te kunnen voeden.
Maar bekijk het van een andere perspectief probeer je te verplaatsen in hun schoenen, je zou het niet kunnen bevaten hoe oneerlijk de Wereld (mensheid) is.Ja ja ja we weten ook dat niemand ervoor heeft gekozen maar we kunnen er met z'n allen wel iets doen en iets hieraan veranderen.De vraag is alleen hoeveel mensen hebben het in hun hart om hun medemens een betere leven te gunnen?
Deze eerste editie van Luv 4 Luv laat zien waarvoor wij streven gun elkaar wat liefde, gun elkaar wat vrijheid, gun elkaar wat we missen, want dankzij bepaalde mensen in je leven heb je wat je hebt.Waarom een ander niet gunnen?
Wij willen iedereen bedanken die deze initiatief support wat belangrijker is spread the words cause ALL WE NEED IS LOVE IN OUR LIFE'S God bless you all LUV 4 LUV Veel luister plezier en bedankt.