- LenBulls – ‘N Paar Zinnen (Boomdox Contest)

 
Biografie

'Boschneger' (2012) is een EP van de 20 jarige LenBulls. Hij werkte hieraan in de periode dat hij in een 'dip' zat. De tape is opgenomen in zijn eigen prachtige kamertje, dus het is geen studiokwaliteit. Toch wilde hij de tape met iedereen delen. Hij vondt het tijd om iets van zichzelf te laten horen en niet langer in die dip te blijven hangen.

Geboren en getogen in 's-Hertogenbosch waar het voor hem allemaal begonnen is. Hij is begonnen met schrijven van teksten op 14 jarige leeftijd maar als kleine jongen kreeg hij al veel klanken en kleuren mee van zijn moeder en vader. Zoals het beluisteren van onder andere R.Kelly, Erykah Badu, Common etc. Lennie is zelf geïnspireerd geraakt door Nederlandse Hiphop in de tijd dat Kempi doorbrak. Dit was de eerste keer dat hij muziek van Nederlandse bodem hoorde, met de wil om meer artiesten te gaan checken is voor Lentje dan ook geen probleem. Het gaf hem ook de motivatie om zelf echt muziek te gaan maken.

In Juni 2013 begon LenBulls met zijn 'FOKBOSCHNEGER periode', dat waren de eerste 5 tracks van de FBN tape die hij online gooide.
'N Paar Zinnen was de eerste track/viddy die hij online had gegooid, dat was op 29 Juni. Vanaf toen was FBN periode officiëel begonnen totdat hij de track VHM online had gegooid, dat was op 26 September.

De tape is 3 Januari (2014) gedropt en is vanaf nu te downloaden!

http://www.puna.nl/2014/01/06/mixtape-lenbulls-fokboschneger/
 

Info & Boekingen: Sallahtje@gmail.com