- KAMA & VINCE – My Name Is HipHop

KAMA & VINCE
 
Twee MC’z uit Rotterdam en Amsterdam die in 2009 samen zijn gekomen onder de naam
KAMA & VINCE, sinds dien zijn zei hard aan het timmeren in de Nederlands en Internationale Hiphop scene.
 
KAMA – Voorheen Kamakazi draagt zijn steentje bij in Hiphop sinds ’99. Met zijn uitgesproken mening en
zijn sterke delivery kan je zeggen dat deze MC’z een echte boodschapper is. Hij is ook wel bekend van ‘the Abolistionsts’ en ‘Music behind bars’ waarmee hij meerdere shows heeft gedaan in binnen en buitenland waarmee hij zeer zeker de nodige ervaring heeft opgedaan.
 
Vince – Ook wel bekent als Convince. Deze MC kwam al op jonge leeftijd in contact met muziek. Wat begon met piano spelen breiden zich op latere leeftijd uit tot een all around MC, met zijn variabele flows en sterke lyrics is Vince een echt voorbeeld van een lyricist. In Amsterdam heeft Vince de nodige ervaring opgedaan met o.a. Solid ground movement om daarna zijn droom te volgen en in Rotterdam een studie in de muziek te volgen.
 
Na een reeks uitverkochte voorstellingen van de theater productie genaamd ‘Downtown’ in het Zuidplein theater (Rotterdam) waarin KAMA & VINCE beiden een duidelijke rol hadden besloten zei samen aan de slag te gaan. In 2012 brachten zei de mixtape uit genaamd ‘Gladiator Trials vol.1’ daarna volgden er een reeks van video’s waarmee zei in meerdere internationale contesten hoog scoorden.
 
In de periode die hierna volgden hebben KAMA & VINCE meerdere shows gedaan op diverse podia en hebben zei o.a. samen gewerkt met organisaties zoals: SKVR, Young-Up, Roots en Routes, RWT, DNAMC, HipHopHuis, Studio West, Shadowville en FunkVolume.
 
Momenteel zijn KAMA & VINCE hard aan het werk voor de mixtape ‘Gladiator Trials vol.2’ en hun eerste gezamelijke debuut album genaamd ‘My name is Hiphop’
 
KAMA & VINCE een sterk engelstalig rap duo met een gezamelijk ervaring in de Hiphop scene van 20+ jaar van wie jullie de komende jaren nog heel veel van van zullen horen.
 
“My Name Is Hiphop”
 
kamavincemusic@gmail.com
hiphop.kama@gmail.com
mcconvince@gmail.com
+316 50 81 5227