- JR de Regelneger X Berry – Doe Jou(Prod. By RayTheBarbarian)

de 24 Jarige JR de Regelneger(Jermaine) 

Doet niets liever dan het maken van HipHop en doet dit al sinds 2003. Muziek zit hem in het bloed aangezien hij uit een muzikale familie komt. Hij speelde 11 jaar lang piano en is o.a. theateracteur, breakdancer, DJ, Rececent en veel meer geweest.
Zijn podium CV is een lange lijst aan optredens waaronder recent de een show in Zwitserland met PSL tijdens de release van The Xperiment , de7e editie van Rise Of HipHop in Bibelot dordrecht, WeNeedBoomBap in Belgie, en EendrachtsFestival (BoomdoxStage @ Worm) Een vreemde voor de scene is hij zeker niet.

Onder het label Vanieder1(ww.vanieder1.nl)ontwikkeld hij zijn stijl en komt dit jaar nog met de projecten " Keizum Wollem"compleet geproduceerd door zijn broer Poetiz Bewijz en het 90's boombap georienteerde eerbetoon "Jaar v/d Blokhoofd" wat zal dienen als kers op de taart van 2013!

Zijn inspiratie komt van meer dan HipHop namelijk Jazz, Soul, Dub, Blues en gek genoeg Metal. Zijn inspiratie bronnen op HipHop gebied zijn onder andere Mos Def, Ab Soul, ODB(rip),Wu-Tang, Sticks en nog vele andere.

Kortom JR de Regelneger is een arties om in de gaten te houden

Stay Tunned,

VanIeder1