- Jag & Rei – Gordels Om – Radio Edit

JAG & REI

NAVIGATIE

Releasedatum: 28 november 2014

Jag & Rei is dynamische hiphop van de Veluwe. Energiek, humoristisch en oprecht. Altijd op zoek naar iets nieuws op de route naar succes. Deze EP, voortgedreven op de beats van GPS, schreeuwde gewoon om de titel Navigatie.

Het duo Jag & Rei debuteerde in 2012 met de mixtape Ey’tmanieuit, in samenwerking met DJ Jay-B. Sinds 2013 is het tweetal onderdeel van het hiphop-jazz-funk-soulcollectief De Beloning. Na een jaar zwoegen dropten ze met deze groep muzikanten het album De Beloning tijdens Oranjepop (Nijmegen) op de allereerste Koningsdag.

In 2014 doken Jag & Rei maandenlang de studio in met de producers van GPS. Met het doel voor ogen om landelijk te gaan, perfectioneerden ze hun Navigatie. Hun vereeuwigde persoonlijke verhalen en ervaringen op de diepe beats en melodieuze tunes introduceren tegelijkertijd het resultaat van hun succesvolle zoektocht naar een nieuwe muziekstijl binnen hiphop.

De boom bap tot trap-hiphop van Jag & Rei hangt qua stijl rond in de buurt van The Opposites, Safi & Spreej en Kraantje Pappie. Alle tracks zijn opgenomen in de studio van Jag & Rei en vervolgens gemixt en gemasterd door DiggiDis.

Creatieve geesten als Jag & Rei houden zich niet vast aan een bepaalde stijl, maar experimenteren met verschillende sounds. Je weet nooit wat je kan verwachten. Eén ding is duidelijk: hun muziek komt recht uit het hart. Shows van Jag & Rei bruisen van energie en laten iedereen zich welkom voelen. Check ze live als je in bent voor een feest!

info@jagenrei.nl | www.jagenrei.nl | facebook.com/jagenrei.nl