- FULL BIGISMA

"FULL BIGISMA" is een concept van de jonge ondernemer Gino Ammersingh, geboren op 1 Juli 1984 te Paramaribo. Het staat voor groot dromen, denken en doen om grote dingen te realiseren met het weinige dat je hebt als individu en daarmee, net als onze Dja-Dja Bigi Sma's, een houdbaar voortbestaan creëren.
Het doel van dit opschrift als levensvisie is, het geloof in eigen kunnen en het verantwoordelijk zijn voor eigen daden, van elk individu te vergroten.

In 2010 kwam hij onder zijn artiestennaam, "Crazy-G", uit met zijn tweede solo hit single “FULL BIGISMA”. Deze kwam op de nummer 1 positie te staan bij lokale radiostations. Dit nummer koppelde hij aan T-shirts met hetzelfde opschrift en begon zo de merchandise trend.

“FULL BIGISMA” blies hij nieuw leven in door een remix versie te lanceren in 2011. Hieraan gekoppeld drukte hij T-shirts met nieuwe designs van hetzelfde opschrift. De hype werd groter nadat hij met de video van de remix uitkwam. Crazy G besloot zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken en beschermde zijn handelsmerk
“FULL BIGISMA” bij het Bureau Intellectuele Eigendommen. In Maart ging hij een samenwerking aan met een Surinaams kinderprogramma, waar een video clip uit voorvloeide, getiteld “Recht op spreken“. Ook verschijnt er een Photoshoot en interview voor een bekend Surinaams vrouwenblad over de nieuwe trend. Een groot Surinaams bedrijf kocht vorig jaar een partij "FULL BIGISMA" T-Shirts voor hun "BIGISMA DEY" te Kraka.

De brand "FULL BIGISMA" is goed ingeslagen en Crazy G heeft gemeend terug te geven aan de samenleving door, afhangend van de verkoop van deze truitjes, een broodjes-projekt op enkele lagere scholen te ondersteunen met een percentage van de opbrengst. Crazy G stond vorig jaar als jonge ondernemer op de nationale jaarbeurs te KKF.

In Maart van dit jaar kwam Crazy G met meer produkten van zijn eigen merk zoals:
Snapback petten, Blackberry hoesjes, Polsbandjes, Rugzakken en ook zijn eigen shop in de Unmall (Unit 30, boven, in de stad op de hoek van de Maagdenstraat en de Heiligenweg