- De Producent – Illusion

 

De Producent – Illusion

 

Synergie betekent “resultaat verbeterende samenwerking” en dat is bij uitstek van toepassing op De Producent. De vier leden van de groep, die elkaar ontmoetten op De Nederlandse Popacademie, waren onafhankelijk van elkaar actief in verschillende, muzikaal uiteenlopende acts, voordat ze hun krachten besloten te bundelen. Het resultaat is een eigenzinnige formatie die dromerige sounds koppelt aan wakkere teksten. Deze aanpak heeft van de EP “Synergie” een indrukwekkende luistertrip gemaakt.

 

Met twee producers in de band, die in hun beats elk een uitgesproken stijl etaleren, maar er desondanks in slagen een homogene sound neer te zetten, worden de grenzen van het genre flink opgerekt. Ook de MC’s en blikvangers van de band Jea Delay en Gonzalez, die poëtische vondsten afwisselen met rake oneliners, vullen elkaar aan op een manier die de titel Synergie meer dan rechtvaardigt.

 

In 2013 was de band al veelvuldig op festivals te bewonderen (Babypop, Paardpop, Scenes Connected, Feel Free Festival, Eendracht Festival) en bewees daarmee een in ge(s)laagd feestje te kunnen bouwen. Dit jaar zal de band zich richten op het live promoten van hun EP “Synergie”.

 

 

Website

www.deproducent.com
Facebook
www.facebook.com/DeProducent
Twitter
www.twitter.com/DeProducent
Youtube
www.youtube.com/DeProducent

© dp2014
de-producent-music