- Chapa – ‘Leef Met De Dag’ (prod. by The Beat Murderer)

Jong, dom en stupid, dat is wat Chapa is. Of is het inmiddels wat hij was? Het is in ieder geval het levensmotto dat de Bossche rapper Chapa momenteel met zich meedraagt. 
 
Een chaotische jeugdfase waarin veel wordt gefeest en gelachen. Daar waar een lijn wordt overschreden, is er natuurlijk een consequentie. Dat hoort nou eenmaal bij onwetendheid; je kop stoten. Maar hoe ziet zo'n fase er nou uit van dichtbij? Is het een avontuur of juist een hel? Zulke vragen maakten de rode draad voor zijn eerste soloproject.
 
Chapa heeft met diverse video’s, gastbijdrages en voorprogramma plaatsen al aangetoond niet vies te zijn om te experimenteren en is inmiddels best wat ervaringen rijker. Maar na deze experimenten wordt het nu tijd dat de wereld kennis gaat maken met zijn basis als artiest; Een Nederlandstalige plaat met persoonlijke diepgang op sample-based Hiphop beats, ondersteund met zijn eigen vormgeving. 
 
▶ Bekijk hier het video portret van 'Jong, Dom & Stupid' door Merijn van den Brand: www.youtube.com/watch?v=ZkmEPNA5L…;feature=youtu.be
 
[persfoto's @ www.chapa-doesthat.com]