- Agha tekent bij Combine-Music en dropt ‘Deze pijn’ ft Jamal Daniël

Met de release van zijn afscheidsalbum ‘Intonatie’ begin mei dit jaar, dachten we het laatste te hebben gehoord van Agha. Na jarenlang struggelen om zijn droom waar te maken als artiest, maakte Agha de moeilijke beslissing zich te richten op andere zaken dan ‘zijn’ muziek. Agha had nooit durven dromen dat juist dit album de interesse zou wekken van recordlabel Combine-music. Kansen dienen zich vaak voor wanneer je dit het minst verwacht en het aanbod van de maatschappij om zich te laten tekenen was er één om met beide handen aan te grijpen. Nu dropt Agha onder de vleugels van Combine-music zijn single ‘Deze pijn’ waarop hij te horen is met Jamal Daniël.

‘Deze pijn’ is het eerste nummer wat Agha uitbrengt onder de hoede van platenmaatschappij Combine-music. “Het gaat over pijn die veel mensen voelen, veroorzaakt door slechte ervaringen of het verlies van iemand, en dit vaak verborgen houden voor hun omgeving. Hierdoor reageren mensen vaak anders of extremer op bepaalde dingen. Als je zou weten wat zij diep van binnen voelen, zou je hun reactie ook beter begrijpen. Er zit altijd meer achter, dat is wat ik wil overbrengen….”

De vocals op ‘Deze pijn’ worden verzorgd door de talentvolle Jamal Daniël. Deze zanger deed ooit mee met X-Factor en kwam via producer ‘The Marshall’ in contact met de muziek van Agha. “Ik was gelijk verkocht en wilde graag iets doen met Agha. We zijn gaan samenwerken en als ik nu kijk naar wat we neergezet hebben, ben ik best wel trots.”
 

Combine-Music is een jonge frisse muziekuitgeverij, die zich bezighoudt met het adviseren en begeleiden van artiesten en het uitbrengen van albums/tracks. Het platenlabel werd in 2004 opgericht door Orlando Anson (Mr Magic), in eerste instantie om zijn eigen muziek in eigen beheer uit te geven. Daarnaast besloot hij, om zijn uitgeverij naar een hoger plan te tillen, ook andere artiesten te tekenen. Inmiddels maken Agha uit Amsterdam en Lexxus uit Wormerveer deel uit van zijn artiestenbestand en wordt er achter de schermen druk gewerkt aan nieuwe tracks voor deze artiesten.